Khöm khöm, Taideakatemian Yössä olivat esillä nämä jälkikasvuni teokset hänen lopputyönäyttelyssään Köysiteatterin aulassa. Paikka oli mitä mainioin juuri näille teoksille. Harmi vain, että valokuvaajantaitoni eivät oikein riitä vangitsemaan sitä kaikkea; kuinka veistokset peilautuivat ikkunoihin, joiden takana vallitsi marraskuisen kaupungin musta yö. Silloin ei vielä ollut lunta, en tiedä onko sitä nyt jo satanut Turkua myöden, mutta sen kanssa tunnelma varmaan muuttuu ihan erilaiseksi, samoin kuin päivänvalolla. Minä tykkäsin tästä dramatiikasta.

2090826.jpg

2090828.jpg

2090817.jpg

Tässä järisyttävä yksityiskohta yleiskuvassa näkyvästä keskimmäisestä työstä sen korkeimmalta kohdalta, jota ei melkein näe kun on niin matalalla, vaikka olis korkkarit jalassa.

Taideakatemian yössä oli paljon vaikka mitä katseltavaa, mm. videoapajassa opiskelijat näpräsivät varusteita nukkenäytelmien lavasteisiin, tässä valmistunut tuhkakuppi natsoineen.

2090836.jpg

Sitten siellä sai seurata nukketeatterin harjoituksia, ja se vasta tuleekin olemaan vaikuttava esitys kunhan valmistuu. Tässä ihan hassu ja huono kuva. Sen pitäisi esittää juoksevaa poroa.

2090834.jpg

Matkalla Turkuun luulin pääseväni jo pelkkää moottoritietä alusta loppuun vaan eipä vain vielä päässytkään; mitä ne oikein kohkaa siitä? Auringonlasku näytti tällaiselta.

2090845.jpg