Aaah ja voi voivoivoi miten ihanaa! Mulla meni heti sekaisin kaikki saapunut, kun levitin ne pöydälle ja käskin työkaveritkin ihailemaan sitä paljoutta, monipuolisuutta ja ihanuutta.

Suklaalevy avattiin heti oitispaikalla, ja se hävisi siinä kortteja ihastellessa ja ihmetellessä.

Mutta siis kolme lähetystä tuli:

1. Sailan kanssa sovittu ATC-vaihto. Hän laittoi siinä mukana kaikkea kivaa kortteihin käytettäväksi, ja kortit olivat vielä ihanampia livenä kuin ruudulla katsottuina:

1489606.jpg

ovathan nämä hänen sivullaankin nähtävinä, paremmin kuvattuina. Ne tulivat tyylikkäästi yksittäisiin taskuihin pakattuina - minä en vielä ole päässyt niin pitkälle, että olisin hankkinut sellaisia, korttini lähtevät käteen sattuvassa muovipussissa joko yksittäin tai kimpassa (kimpussa ,heh :). Talvimaisema, Colorful, Meri ja Maa.

Sailalle jo meilasinkin, että tuo Maa ilahdutti erityisesti siksi kun siinä on herra Muir, jonka ansiosta Kalifornian punamännyt on suojeltu. Kortit eivät ole kauneimmillaan noin kuvattuina, mutta halusin nuo narut näkyviin.

Se muu 'kaikki kiva' oli ehkä tällaista (anteeksi vain, mutta tosiaan kaikki postit sekoittuivat siinä keittiön pöydällä, niin etten enää tiennyt lopulta, mikä oli tullut mistäkin kuoresta *nolostuu ja punastuu*)

1489626.jpg

2. SATCY2 -paljastus. Minulle salaista ATC-postia on lähettynyt Paperi40, kiitos sinulle! Nyt kun 'tunnemme', on kiva käydä toisen sivuilla katsomassa, mitä kuuluu, näkökulma on nyt erilainen kuin aikaisemmin, kun emme vielä tunteneet.

Tällaiset kortit hän oli askarrellut saamistaan materiaaleista:

1489634.jpg

Perhostyttö, Valttikortti ja Valoa elämään. Näissä(kin) on minulle uusia ratkaisuja -tosi kiva nähdä muiden kortteja livenä, niistä oppii aina jotakin uutta.

EDIT: ks.seuraavan päivän postaus (3. Toveri Huhtikuu)