Täällä Murmanskissa työpaikan kirjasto on paljon rajoitetumpi kuin Pietarissa oli, eikä Salainen KirjaYstävä- vaihdosta minun kohdallani ole ollut mitään iloa. Niinpä olin pakotettu tilaamaan netistä vähän luettavaa. Näistä Matti Yrjänä Joensuun kirjoista olen joskus lainannut ja jo lukenut tuon Rakkauden nälkä, mutta halusin sen omakseni. Se on AINOA kirja, jonka olen saman tien lukenut toiseen kertaan heti kun pääsin loppuun! Todella taitavaa ihmisen mielenliikkeiden kuvausta, aidon tuntuista ihmisen elämää, joskus jopa puistattavaa.

Eivätkä ne hehkutukset Larssonin kirjoista ole olleet ollenkan turhia, niin järisyttäviä ovat nämäkin trilogian kirjat. Suosittelen, jos et vielä ole lukenut!  Kirjoista yksi ei ole kuvassa, annoin lainaan työkaverille.

Kellokosken Prinsessasta kuulin jo hänen elinaikanaan, asuinhan aika lähellä, ja meillä päin aina hulluttelijoille sanottiin että kohta sinut viedään Kellikselle.

Kaari Utrion historiallisista kirjoista saa kivasti aavistuksen menneisyyden elämästä ja tuo Aloe Vera -kirja tuli vähän niinkuin kaupanpäällisinä. Sen innostamana aion ostaa jotakin aloe vera -valmistetta vahvistamaan terveyttäni.