Kuten edellisessä postauksessa sanoin, kun saavuimme takaisin tänne Murmanskiin, olikin jo kevät!! - Eka kerta täällä oloni aikana mittari on plussan puolella, +6 astetta tällä hetkellä, ja vettä sateli matkalla. Siksi olikin mitä mainioin juttu, että ostin uudet saappaat. Hienot, eikö?  Maanantaisessa kekkeri-illassa kuulin useammaltakin taholta että kevät täällä on kamalinta aikaa - kaikissa paikoissa seisoo vesi, kun viemärit vielä ovat jäässä ja aurinko kumminkin sulattaa lunta. Tuolta mäen päältä kun laskeutuu alas kaupunkiin, niin siinä sitä kuravirran mukana menee... Voin vain kuvitella, millaista se on täällä, kun Pietarissakin sai nilkkoja myöten kahlata siinä vellissä. Tänä vuonna vielä on ennätysmäärä lunta täälläkin.

Sauvasekoitinta olen jo pidemmän aikaa aikonut hankkia, kun edellinen hajosi joskus viime vuosituhannella. Ihmeen kauan kumminkin olen tullut toimeen ilman sitä? ;D

Täällähän ei tietenkään ole myynnissä suomalaisia uusimpia kevään lankoja, niin pakkohan niitä oli ostaa muutama ihan esimerkin vuoksi, ja inspiraation lähteeksi.

Tuo Frezza Chokomint on kehitetty sillä aikaa kun olen ollut täällä, ainankin minulle se on uusi maku. Ei muuten ole ihan niin hyvä kuin vanilja, vaikka voi olla että maku on paree, kun juoma on kylmä. Nyt kun sitä tässä naukkailen, niin sehän on lämmin kun oli autossa etuosan jalkatilassa.