Lämmin kiitos kaikille osallistuneille! Pusu

Maaginen luku 5555 kävijälaskurissa meni huomaamatta ja kirjaamatta ohi joskus tämän päivän aikana. Lähimmäksi kirjautui Saila, onneksi olkoon - tästä seuraa jotakin erityistä sinulle.

Arvaamuksien hajonta levisi ajalle 11.4. (Esikko) - 23.4.(Pirjo) ja melkein joka päivälle sillä välillä. Oikein veikkasivat Rentukkakuu, Orvokki ja Täti Punainen, joista viime mainittu kylläkin arvasi sitä tänä samaisena päivänä, mutta entäs sitten? Kuten lupasin, oikein veikanneiden kesken jaetaan kultaa ja kunniaa, mainetta ja muuta (maallista) hyvää. Viime mainittu on siis jotakin minun kätösistäni syntynyttä - itsekään en vielä ihan tiedä että mitä. Asia selvinnee lähitulevaisuudessa.

Olipas kiva havaita, että täällä on kävijöitä, ihan tuttuja ja vähemmän tuttuja; jopa muutama melko tuntematonkin on jättänyt kommenttinsa - aion tutustua teihin kaikkiin aina vaan paremmin! Kiitos kävijöille, tulkaa uudestaan, eka vuosi vasta täyttymässä, niin että kyllä täällä juttua riittää, vastahanhäntä tässä ollaan alkuun pääsemässä.Silmänisku