Blogin eka vuosi tuli täyteen muutama aika takaperin ja kun laskurin lisämisestä tulee kuluneeksi tasan vuosi 20.4.2009, niin aattelinpa pistää pystyyn arvauskisan, että minä päivänä täyttyy Kävijälaskurissa tällainen (taas) maaginen luku kuin 5555.

Kisa on siis kaksivaiheinen:

1) Arvaa minä päivänä tuo luku tulee täyteen (nyt laskuri näyttää 5314). Jos se tulee täyteen ennen 20.4. niin kisa päättyy siihen, muuten se jatkuu 20.4.09 asti.

2) Ilmoittaudu tämän postauksen kommentteihin, jos ja kun bongaat 5555. Tämä kohta saattaa olla siis vasta 20.4. jälkeenkin - who knows? Tuon luvun tai sitä lähimmäksi osunutta muistan jollakin kivalla (ainakin omasta mielestäni) jutulla.

Osallistujien kesken on taas luvassa kultaa, kunniaa, mainetta ja menestystä. Ja varmaan, ehkä, kenties, todennäköisesti, jotain mun tekemää joko langoista, helmistä tai jostain muusta materiaalista, ei tiedä vielä varmaks. Tai sitten jotain muuta, esmes tyyliin allaolevat venäläiset pääsiäiskoristeet. Muna on puinen, lakattu ja liimatuin kuvin koristeltu, ja sillä on puinen jalka. Lautasessa on magneetti takana ja se on maalattu, vai liekö tuo painokuva, jonka ympärille on vain lisätty kultamaalaus. Pakko nää kumminkin oli ostaa, kun näin lähikioskin ikkunassa.