Niinpä teki, tuo mokoma. Minullakin on nyt 'hieno ja ajanmukainen' lukuvalo sängyn päädyssä.   Onhan se nätin näköinen kierukka, sitä minä vaan, että kun se lamppu energian säästön lisäksi säästää myös valoa! Ei sillä näe ollenkaan samaan tapaan kuin hehkulampun valossa, ihan kuin oisi hämärää koko ajan!  

Sitä paitsi, oletteko missään nähneet kirjoituksia tai valistusta siitä, mitä tehdä, kun tällainen lappu rikkuu? Ai ette? En minäkään suomen kielellä ole nähnyt mitään, enkä muillakaan kielillä ellen olisi tilaajan Karen Kingstonin kotisivujen jäsenkirjeessä. Siellä hän kirjoittaa, että huone on tuuletettava vähintään 15 min, sillä lampun rikkoutuessa vapautuva elohopea on hengenvarallista. Tässä linkki siihen Newsletteriin.

http://www.spaceclearing.com/html/newsletters/550-newsletter200812

 Min' en tykkää yhtään tällaisesta pakkouudistuksesta ja olen jo hamstrannut hehkulamppuja. Täällä Venäjälläkin ollaan muutamanv uoden kuluttua siirtymässä 'eenrgiansäästöön', huono puoli vain on se, että kotimaista valmistusta ei ole olemassakaan ainakaan vielä, ja tuontilamput ovat kalliita varsinkin nyt heikon ruplan aikaan. Miten ne köyhät mummot mitään lamppuja pystyvät ostamaan?

Sitten mun piti myös vaihtaa päiväpettio, kun kerta valittavana oli kullan värinen. - Turhan lyhyt se on tuohon sänkyyn, mutta niin oli se edellinenkin.