Näitä nyt syntyy, kun on paperit ja tarvikkeet levällään pöydällä. Ja lattialla, ja sivupöydällä, ja selän takana, ja pöydän alla - kuin ne ei ollenkaan pysy järjestyksessä? Hirveitä kekoja joka paikassa, ja kohta ei mitään löydy.

Ekaks tässä tuunattu farkkudeco, jonka Bruce Willis-naamaan en ollut tyytyväinen. Korvasin sen pikkupojan farkuilla, ja heti tuli paljon paree! Jäi siihen Brucelta käsivarsi ja jalat.

Vintage Ads- ja Vintage -decot

Tässä on pohjalla kuva vanhasta Ummeljoen kaupasta, jonka mainoslause siinä myös kutsuu käymään.

Time-deco

ja sitten ei-ollenkaan-ajankohtaiset Golden Autumn ja Christmas Tree - pitää vaan yrittää virittyä tunnelmaan. Aika useinhan nää ilman osallistumiskutsua kulkevat decot reissaa ympäri maapalloa monta kuukautta, usein pitkälle toista (ja kolmatta) vuotta, ja niinpä sitten jouluksi aloitettu deco onkin vielä keväällä jonkun koristeltavana:

Jos joku viitsii katsoa ja verrata edellistä ja tätä postausta, niin voi nähdä, että olen nyt sitten oppinut käyttämään Flickrin crop -toimintoa eli rajaamaan kuvasta ylimääräiset vex, minkä taidon puutteesta joskus aikoja sitten valitin. Nymmä osaan! Hyvä mä! - Eikä tehny kipeetäkään! ;)

Mistä tuli mieleen, etä löytyisköhän se yks alun perin rajaamista kaivannut kuva tähän? - Katsotaan...

YESH! Tämä on yksi mielestäni onnistuneimmista ikinä tekemistäni decosivuista, ja siksi silloin harmitti niin vietävästi kun en saanut sitä skannattua niin, että yksityiskohdat ois näkyny. Vaan nyt osasin! :D

Kuvassa esiintyy helsinkiläinen cityhuuhkaja Bubi - vai olik se Bobi? - ja nuo oksat on oikeeta lehtikuusen oksaa meidän pihalta Pietarista.

Kun etsin tota kuvaa -löytyi muistitikulta -niin huomasin, että kuvia olis vaikka kuuuiiinka paaaljon, mitä vois tänne laittaa. Ois vaan aikaa ja viitseliäisyyttä istua koneen ääressä odottamassa et kuvat lataantuu. Mul ei oo!

Ja sorgen vaan noi kuvien heijastukset - ne saa nyt katsojille kelvata, en mä mitään hirveetä hienosäätöö rupee niiden kaa duunaamaan, vaikka juur opinkin, kuinka valoisuutta muutetaan ja värejä säädetään. On muutakin elämää kuin tää blogistan, ja mulla sormet syyhyy helmien kimppuun!