on ilo nauttia näin kauniista astioista, uskotteko? Tähän Klaus Haapaniemen Taika -sarjaan ihastuin oitis sen nähdessäni, silloin alkuun sinisenä ja valkoisena, mutta kun siitä ilmestyi viime jouluksi tämä punainen, niin kiljuin riemusta! TÄTÄ mä rupean keräämään! Sinisenä ja punaisena, se valkoinen on mun makuun liian pliisu.

Lounas maistuu hyvältä, kun on kauniit astiat, vaikka ei tarjolla tän kummempaa sapuskaa olisikaan. En tiedä mistä sinne keittiöön on ilmestynyt yksi lautanen ja kuppipari näitä, mutta käytän niitä mielelläni, kuin olisivat omani vaik eivät olekaan.

PS Hesari kuuluu oleellisena osana lounaaseen! Silmänisku

It's a pleasure to eat lunch when you have such beautiful dishes, don't you think? This series is designed by Klaus Haapaniemi for Iittala, and I fell in love in it as soon as I saw it. It was at first avalable only in blue or white, but when they released it in red, I screamed of joy! This is a series I'm gonna buy! instead of having a collection of dishes and cups of various series and colours, I am gonna have this TAIKA in blue and red. The white is too pale to my taste. 

PS The newspaper is an essential part of the lunch! Viaton 

3765510467_d0b14dd733.jpg