Tuli leikeltyä muutama taustapahvikin viikonloppuna. Kotokätköistä löytyikin yllättäen, täysin unohdettuna, iso paketti juuri (melkein) sopivia pahveja ATC-kortteihin. Niistä piti niistää vain pieni siivu sivusta, ja se oli siinä! Laitin koneen käyntiin, ja nyt on pohjia riittämiin vähäksi aikaa. Ei tullut laskettua, mutta oisko pari sataa...? Siinä hommassa tylsyi katkoteräveitsikin niin, että piti taittaa uusi terä esiin, ja jo taas leikkas kuin tauti. :D 

Nuo tilkkutyötarvikkeet ovat monipuolisia apuvälineitä: ilman leikkuualustaa ei kai kukaan enää tule toimeen, ja nuo viivaimet ovat myös käteviä. Sellaisen avulla kun asettaa leikattavan reunan oikean viivan kohdalle, niin hyvä tulee, kaikki palat saman kokoisia, sivut suorina. Pahvia en kyllä viitsi pyöröleikkurilla yrittääkään, mutta kankaan leikkaamisessa se on paras.

1531437.jpg

Noita suikaleita tuli sellainen määrä, että siinäkin mietitytti, että mitä näistä voisi tehdä... ainakin tulisi pieniä juomalasin alustoja, kokeilin. Pahvi kiiltää nätisti ja kun laittaa eri puolet päälle loimeen ja kuteeseen, niin se on yksinkertaisen tyylikkään näköistä. Jos viitsin ruveta liimaamaan, niin ehkä niitä on parvekepöydällä kesällä huurteisen lasin alle laitettavaksi.