Voi kiitos, SNY! Ihanan keväisen paketin olit minulle koonnut, ja pakko oli alkaa heti jotain puikoilla vääntämään. Novitan jengan värit valloittivat minut ja kun siinä oli vyötteessä kaulaliinan ohje, niin miksipä ei? Eka tein bom-bomit, kuten ohje neuvoi, ja niistäpä tuli ihanat. En ole tehnyt tupsuja kuin joskus teini-ikäisenä, ja se onkin niin kivaa, että niitä taitaa tulla lisää.. Sain kaulaliinan näin pitkälle eilen illalla:

Vihreät Freedom Spiritit taitavat natsata hienosti yhteen yhden lilan blogipalkinnon kanssa - niistä syntyy tulevaisuudessa jotakin. Samoin tuo Araucanían Ranco solid olisi sopiva sen lilan kaa. Tämä chileläisen perinteen mukaan värjätty lanka onkin ihan uusi tuttavuus - minuun teki vaikutuksen se, kuinka huolellisesti asiaan on paneuduttu perinteitä kunnioittaen, tyylikäs kauniisti painettu lipuke kertoi tärkeät tiedot langasta ja sen alkuperästä. Olisipa mielenkiintoista tietää, millä aineella tuo väri on saatu aikaan. Se on vähän flammuista eli ei ihan tasaista, ja siitä minä tykkään!

.. ja kuten SNY saatteessaan totesi, jalkakylpy on ihan paikallaan pitkän talven jälkeen - kiitos! Lopuksi kuva suloisesta kisusta, joka taas toi saatetekstin mukanaan, kuten edellisessäkin lähetyksessä. Kisut on ihania! (salama vähän pilaa kuvaa)