Olenko lie mainoksen uhri vai mikä, mutta tällaisen vehkeen hankin ja pitkän odotuksen jälkeen se lopulta saapui. Vieressä pölläri, jolla ensin raivataan lelupöllöt pois tieltä.

Koekäytön tein viikolla yhtenä iltana muutaman neliön alalle - hyh, kun on likainen kämppä! Eilen ja tänään olen sitten tehnyt suursiivousta huone kerrallaan. Syytä todella onkin, vai mitä sanotte noista likaisista froteemopeista, jotka alkuaan olivat hohtavan valkoisia, nyt enää reunoissa vähän valkeaa näkyvissä. ( Mietin vaan, että tekeekö ne tän tahallaan? että tehot ois paree näkyvissä? voishan se moppi ihan hyvin olla villasukan harmaankin, ei tulis emännälle niin huono omatunto siivouksen laiminlyömisestä. )

Nuo pienet valkoiset alareunassa on  sellaisia suojia, jotka laitetaan ikkunanpesusuuttimen päälle (en ole vielä kokeillut sitä). Ne ovat siinä vertailun vuoksi: noin puhtaita olivat alun perin nuo lattiasuuttimen päälle menevät isompikokoiset mopitkin. Vaaleampi on käsin huuhdeltu juoksevassa vedessä käytön jälkeen, toinen vielä huuhtelematta ja pesemättä olkkarin lattian käsittelyn jälkeen - onpas   l i k a i s t a , yäck.

Tämä postaus on varmaan jokin ilmentymä masokistisesta luonteestani - ei kai kukaan normaali henkilö esittele huonoimpia puoliaan julkisesti? :D