... ja mitä vielä muuta voisikaan sanoa tästä tehtaanmyymälässä käynnistä:

tässä osa yhtä (1) huivia varten hankkimistani efekti- ja erikoislangoista:

nämäkin vielä, paitsi etualan ruskehtavat kerät löytyivät kirppikseltä TOSI halvalla, samoin kuin kuvissa lankojen alla näkyvät puuvillaverhot, jotka aion käyttää nojatuoleissa - eik oo nätti kangas? ja just passeli noihin tuoleihin!

... oikeastaan kaikki alkoi noista Rose mohair-keristä jotka olivat tarjouksessa marketissa. Vastustamattomat värit, oli pakko ostaa! Ylemmässä kuvassa on se pinkki Rose. Tässä kuvassa on myös vyyhti tehtaanmyymälästä, päättelin sen olevan Teddyä.

Yllä kuvassa niitä neulemuksia, joita viime viikonlopun aikana ehti syntyä hankituista langoista.

Ja syy tähän hullutukseen on siis kirjakerhosta viikolla saapunut kirja Leikkiä langoilla, norjalaisen tekstiilitaitelija Tine Solheimin   i h a n a n  

i n s p i r o i v a   kirja kaikista mahdollisista asuista ja asusteista.

Yritän siis ottaa oppia tuosta kannen huivista ja tehdä oman version.

 Vielä siitä mopon karkaamisesta: kävin sitten kotona sisäistä keskustelua juuri tehdyista hankinnoista ja muistutin mieleeni sen katseen, jonka kassalla minun perässäni jonottava rouva loi lankoja täyteen lastattuun kärryyni.

Yksi ääni kysyi, että eikös tuo nyt mene vähän, ihan hiukka pikkusen liiallisuuksiin sentään? Ajatellen, että kotona jo kumminkin on kaksi kaappia täynnä lankoja? 

Ja toinen ääni vastasi: Niin, mutta ne on vaaan sitä itse värjättyä, tavallista suomalaista villalankaa, ei mitään efektiä niissä! Sitä paitsi se loppusumma oli sitä luokkaa, että sillä kauppias keposesti maksaa yhden kassahenkilön lauantailiksan, ja taas joku voittaa, kun saa työtä ja siitä palkkaa, ja miten kävis koko maailmantalouden, jos kaikki vaan alistuis siihen, että lama tulee, eikä kukaan kuluttais? Ja ostais kaupasta vaivaisella 12 eurolla, niinkuin se seuraava rouva kassalla? Ei silleen mikään pyöri!

Että siis hyvä hankinta, ja sillä sipuli!