Olisis kyllä pitänyt kuvata ne alku- ja pääruoatkin, mutt eipä sitä huomannut, nälkä oli niin että näköä haittas. Meni meinaan muutama tovi, ennen kuin vieraineni löysin kaikkia tyydyttävän ruokapaikan. Ja loppujen lopuksi sekään kompromissi ei kaikkia ilahduttanut. Minun piti tyytyä kolmeen erilaiseen salaattiin, joista yksi sisälsi kahta erilaista merilevää. Niitä sai pureskella kuin märehtivä lehmä, mälli ei vain ottanut pienentyäkseen nieltäväksi. Jäi suurin osa lautaselle.

I should haven taken pictures of the main courses, but was too hungry to even think about that. It took a long while to find a place to eat, which suited everybody´s (9 persons) requirements. And even the chosen place was not satisfying - I had to order 3 different salads, of which one consisted of two different seaweeds. It was like cow chewing the cud - impossible to swallow. Most of it was left on the plate.

But take a look at this fruit dessert! Without any exaggeration, the plate was 20x30cm (10x15") ! ! ! The waitress came back to tell that it would take 40 minutes to make it. Well, that was ok, we weren't in a hurry.

Mutta tämä hedelmäjälkkäri, se oli jotakin! Valehtelematta lautanen oli 20x30cm. Vietyään tilauksen keittiöön tarjoilija tuli takaisin varoittamaan, että sen tekemiseen menee noin 40 minuuttia! Ei ihme, kallshänka sai siivuttaa ja pilkkoa ja järkätä aika monta hedelmää ennen kuin tämä ihme oli valmis:3541749331_08f130ffb0.jpg
 

yksi jälkkärivaihtoehto oli juustokakku vadelmahillolla:

Another option was a cheesecake with raspberry jam:

3542557758_f04fc0c069.jpg

nam! hyvää! Delicious!