Innoissani ilmoittaudun sukkasadon korjuuseen, ja änkesin itseni Korian neuletapaamiseen, kun kerrankin satuin olemaan maisemissa oikeaan aikaan. Tapasin kivoja uusia ihmisiä, joita näköjään vaivaa sama tauti kuin minuakin: lankaa pitää olla varuiksi joka lähtöön. En viitsinyt mainita ääneen mitään niistä kotona olevista lankamääristä, kun mukaan tarttui à la Tankki täyteen Simon 'kun halvalla saa'. Tarkoitushan on mitä parhain ja jaloin: sukkia Venäjän vangeille. Tässä olis nyt materiaalia, ja aikaa sen 'tuhoamiseen' lokakuun loppuun:

1876629.jpg

Olis tietty saanut olla vähän miehisempiä värejä, enkä todella tiedä, kuinka jaksan yhtä ja samaa väriä noin paljon ja kauan - varmaan sinne tunkee jokunen väriraita väliin, ei millään jaksa aina samaa. Kuvassa itse asiassa näkyykin Korialla aloitetut miesten sukat, jotka nyt ovat valmiit:

1876633.jpg

Kantapäätä tehdessä tuli pieni ajatusvirhe ja pari ylimääräistä silmukkaa väärälle puikolle, niinpä nämä ovat siltä kohden mallia 'reilut'. Mutta varmaan näillekin sopiva jalka löytyy.