joo, niin siinä kävi, että sain nukuttua vain muutaman tunnin sunnuntaina aamuyöstä. Ensin koko lauantai meni muuten vaan paperia silputessa ja liimaa levitellessä - syntyihän iso kasa ATC-kortteja, joo. Mutta yön tullen vasta inspis iski, eivätkä ne keijut päästäneet minua nukkumaan ennen aamukolmea. Siihen mennessä olin saanut valmiiksi 13 ja rukoilin jo armoa, että saisin nukkua. Sain luvan kun olin valkannut lopuillekin valmiiksi taustat ja luvannut liimata myöhemmin.

No, sikeitä sain vetää tasan kolme tuntia, sillä puoli seitsemältä minut herätettiin... aamupuuron jälkeen piti liimata loput keijukaiset kortteihinsa. Sen jälkeen sain vielä nukkua pari tuntia. Ohessa tulos, kaikkiaan 22 suloista pikku olentoa. Oli meillä hauskaa, sain mm tietää, että talvella keijut nukkuvat pääsääntöisesti varpusten siiven alla, mutta myös muiden paikkalintujen. Jotkut lentävät etelään muuttolintujen matkassa, eräät viihtyvät kukkakaupoissa. Kaikkialla, missä näet hymykuoppia, voit katsella vähän tarkemmin ja nähdä myös keijukaisia - siellä ne viihtyvät - siis jos siellä on myös kukkia tai kasveja! :D

 1528955.jpg 1528959.jpg

1528963.jpg

1528958.jpg 1528956.jpg

Nämä kaksi viimeistä muistuttavat edesmeneestä ystävästäni, joka otti taustakuvan joskus 90-luvun alussa jossakin Lontoon puistossa.

Loput kuvat ovat nähtävissä Flickrissä http://www.flickr.com/photos/taikataiga/, sillä aika ei nyt riitä kaikkien tänne siirtämiseen.