Mukana ollen tässä tammikuun Pääasia-neuleporukassa, niin lopulta sain jotakin valmistakin. Tehtyyn työmäärään nähden kuvassa kyllä pitäisi olla kolme baskeria, koska punainen meni aluksi purkuun langan loppumisen takia. Otin 7V-raitalangan lisäksi tavallisen punaisen 7Vn, purin raitaisesta tehdyn melkein valmiin ja vuorottelin punaista ja raitaa à 2krs. Malli on Novitan Isoveli-langasta tehty, ja ohuempaa pitikin säätää, että mahtuis ja riittäis koko. Silti siitä tuli vain lapsen päähän sopiva.

Isoveli-langasta tehty vihr-sini-kelt sitten taas ohjeen mukaan tuli itselleni iso ja väljä, niin että nämä menevät kumpikin hyväntekeväisyyteen, ellei joku lähipiiristä vaadi omakseen.

Päähine onkin ihan eri asia kuvata kuin sukat tai lapaset - raajaa saa sentään ojennettua vähän kauaemmaksi, mutta kuinka kuvata itsensä hattu päässä? Peilin avulla? Yritys ei onnistunut, eikä ollut käsillä vierasta päätäkään, jolle pukea hattu, eikä varastossa ollut puhallettavia ilmapallojakaan.

Tässä alla variaatio Isoveikkavyötteen ohjeesta. Sen ohjeen tarkka seuraaminen tuotti ihmeellisen näköisen antennipipon, joka oli tiukka ja ruma ainakin minun päässäni, niinpä purin antennin ja tein kavennukset vähän useammin. Tääkin olis joutilas jollekin pienipäiselle.