Tsiisös mikä trafiikki täällä on, vaikka emäntä ite on poissa maisemista! KIITOS kaikille kävijöille, maaginen luku 5555 lähestyy - itse bongasin nyt 5453 -luvun, mikä ei ole ruma sekään.

OSALLISTUA VOI IHAN HYVIN VIELÄ; joko tähän tai siihen edelliseen postaukseen kommentoimalla. Kertauksen vuoksi: 

Blogin eka vuosi tuli täyteen muutama aika takaperin ja kun laskurin lisämisestä tulee kuluneeksi tasan vuosi 20.4.2009, niin aattelinpa pistää pystyyn arvauskisan, että minä päivänä täyttyy Kävijälaskurissa tällainen (taas) maaginen luku kuin 5555.

Kisa on siis kaksivaiheinen:

1) Arvaa minä päivänä tuo luku tulee täyteen (nyt laskuri näyttää 5314). Jos se tulee täyteen ennen 20.4. niin kisa päättyy siihen, muuten se jatkuu 20.4.09 asti ja siitä eteenpäin kunnes luku täyttyy.

2) Ilmoittaudu tämän postauksen kommentteihin, jos ja kun bongaat 5555. Tämä kohta saattaa olla siis vasta 20.4. jälkeenkin - who knows? Tuon luvun tai sitä lähimmäksi osunutta muistan jollakin kivalla (ainakin omasta mielestäni) jutulla.

Osallistujien kesken on taas luvassa kultaa, kunniaa, mainetta ja menestystä. Ja varmaan, ehkä, kenties, todennäköisesti, jotain mun tekemää joko langoista, helmistä tai jostain muusta materiaalista, ei tiedä vielä varmaks.

Valitettavasti (?) olen aika lailla netin ulottumattomissa, niin että kuvia ei tuu, tekstiä ei synny, mitään uutta en saa täällä aikaan. Kameran siirtojohtokin unohtui Pietariin... Niinpä ainoastaan Korian neuletapaamisessa paikalla olleet  (kiitos viimeisestä, oli kiva, opettavainen ja tuottoisa tapaaminen!) ovat saaneet nähdä viime viikonloppuna syntyneen neulehuivin, johon itse olen ihan rakastunut, vaikka se on vielä vähän vaiheessa - hapsut puuttuvat. Siksi kun ostin sieltä uusia lankoja - s i n i s i ä !!! ja innostuin niistä samalla tekniikalla neulomaan tyynynpäällistä. Tekniikka ja vähän mallia on otettu siitä Leikkiä langoilla -kirjasta, josta jo aikaisemmin hehkutin täällä.

Kuvia seuraa sitten ensi viikolla pyhien jälkeen.

NauruRIEMUKASTA PusuPÄÄSIÄISTÄ CoolKAIKILLE ViatonRAKKAILLE HymyBLOGIYSTÄVILLE,

JOTKA TÄÄLLÄ KÄYVÄT!