Oltiin eilen työporukan kanssa viettämässä talvipäivää kaupungin ulkopuolella Ogni Murmanska -hotellilla. Siellä oli mahdollisuus lasketteluun, lumikelkkailuun, uintiin trooppisessa kylpylässä. Meillä oli käytössä yksi niistä monista majoista, joita on siellä pitkin mäkeä. Evästä oli mukana ihan yllin kyllin, tuli syötyä koko seuraavan viikonkin tarpeisiin. Sain kuulla sellaisestakin tavasta, että täällä vävy paistaa anopille lättyjä näin laskiaisen aikaan - tavallisestihan on tapana, että se on anoppi joka niitä paistaa. Pietarissa ainakin on yksi ravintolaketju, jonka nimikin on Anopin luona blineillä. Nyt olisi hyvä aika aloittaa se paasto - laskiainenhan on paastoon laskeutumista ja pääsiäiseen valmistautumista. Tässä muutamia kuvia hotellin ympäristöstä ja niistä mökeistä. Pihaan ajettaessa meitä olivat vastaanottamassa joulupukki ja Snegurochka - on tainnut Pakkasukko lähteä  lomalle?.  

Hotellin pääsisäänkäynnin luona odottivat nämä tiikerit - onhan nyt tiikerin vuosi.  

Jokainen mökki on omanlaisensa, tässä tuo katolla keikkiva olento on kissa, paksu lumihuppu päässään ja valoletku vinksallaan:   

Myllärin talossa ovat edellisistä juhlista jääneet ilmapallot jo vähän likilaskuisia. Ikkunat ovat hauskasti vinoruutuiset:   

Näkymä yli vuonon ja kaupungin - kauas, Suomeen asti ! (koti-ikävää)

Tämä on sen pahan noita-akan talo - uskaltaisiko sitä edes vuokrata omiin juhliinsa?  

Tässä talossa me vietimme mukavan iltapäivän syoden, juoden ja iloiten, nostellen maljoja urheille urheilijoille ja toivoen, että suomalaiset voittavat ja että venäläiset eivät häviä! :D