Satuin paikalle kun ilmeisen tunnettu paikallinen (tai oikeastaan moskovalainen) tv-esiintyjä, näyttelijä ja kirjailija Svtelana K.. (outo sukunimi unohtui saman tien)  kertoi juuri ilmestyneestä kirjasta. Sen kirjoittajaksi mainitaan Svetlanan koira Dusja K.. Siinä tarkastellaan ihmisiä ja ihmistyyppejä koiran näkökulmasta. Rouva oli erittäin sanavalmis ja nokkela, niin varmaan olisi kirjakin luettuna, tuntui olevan paljon terävää kommenttia ihmisten käyttäytymisestä. En kuitenkaan innostunut ostamaan.

2006453.jpg

Dusja istuu emäntänsä vasemmalla puolella tuolilla, harmillisesti sulautuu ympäristöön, jos ei tietäisi että siinä on koira (sellainen söpö taskukokoinen, merkkiä en tiedä), niin ei näkisi. Otin toisenkin kuvan, mutta se on tärähtänyt. Koira kuitenkin näkyy...

2006485.jpg

Kun Dom Knigi lopulta pitkäaikaisen remontin jälkeen avattiin, se on entistä upeampi, kuten näkyy.

Löysin sieltä upean kirjan, helmistä tehtyjä ikoneja. Nyt ei ole kuvaa tähän laittaa, se tulee myöhemmin.

Tänään tuli Jujun kirjalähetys, Mary Olkea kaksin kappalein, tai oikeastaan kolmin-, sillä tuossa pitsikirjassa on yhdistettyinä jo 60-luvulla uusina painoksina ilmestyneet Virkattuja Vuodepeitteitä ja Uusi Pitsikirja. Minulla oli ne vuosikausia kirjahyllyssäni, kunnes omatunto pakotti palauttamaan ne sinne minne kuuluivatkin - kirjastoon. Saanko jo lopulta sen syntini anteeksi? Muut synnit jääkööt tässä mainitsematta.;)

2006467.jpg