Minulla oli sellainen vakaa käsitys, että nämä jo viime vuonna bongatut hienoudet ovat olleet täällä blogissa esillä, mutta eipä vain näy olleen - niin paljon sitä suunnittelee, ja niin paljon jää toteuttamatta! Nyt siis esittelen osan niistä näkemistäni upeista autoista, joita ei Suomen teillä ole koskaan liikkunutkaan. Jatkan bongailua edelleen, vaikka kameran kantaminen mukana joskus tuskastuttaakin.

1762932.jpg

tuo rouva on joku tuntematon turisti, jonka mies kuvasi häntä samaan aikaan kun minä autoa. Tämä kuva on otettu Kesäpuiston portilla viime kesänä. Nyt kesäpuisto on menossa/mennyt remonttiin, joka kuulemma kestää kolme vuotta.

 

1762931.jpg

Tämä kaunotar taas on kuvattu Taurian puiston portilla, joskus kun oli lunta maassa, näköjään. Morsiuspareilla on tapana käydä puistoissa kuvauttamassa itseään ammattivalokuvaajan kanssa, tai jonkun tutun, jolla on hyvä kamera ja taitoa. Nuoret neidit oppivat jo hyvin aikaisessa vaiheessa poseeraamaan kuvissa, seurasin kerran yhtä tyttöä, jonka isä ikuisti häntä jonkin suihkulähteen edessä. Tyttö ei ollut hyvä jos kymmentä vuotta, mutta niin vaan vaihtoi asentoa kuin ammattimalli, että olisi edullisimmillaan kuvassa.