...jokohan tänne sais teksitä ja kuviakin - viimeksi kun yritin niin hermo meni, ei vaan mitään tapahtunut kuvien kaa, ja valmiiksi kirjoitettu teksti hävis useaan otteeseen. PAH :(

Siis tässä alkupalat, kun oltiin työkaverien läksiäisiä vietämässä gruusialaisessa ravintolassa. Etualalla ohueen munakoisoviipaleeseen käärittyä pähkinätahnaa, taaempana pinaattisötkötystä, joka oli toooosi suolaista. Siinä teki hyvän säväyksen nuo granaattimenan siemenet - nam! Olin niin kylläinen että tyydyin pelkkiin alkupaloihin.

Naistenhuoneessa ois voinu istua vaikka kuinka kauan, siellä sai kuunnella satuja! joo-o! Se satu, joka oli menossa siellä eka kerran käydessäni oli tosi veikee - siinä kaksi tai kolme 'jotakin'  (keijua? peikkoa? tonttua?) valisti yhtä juuri saapunutta (ihmislasta?) siitä mitä kaikkea siellä oli (missä ne nyt ikinä olivatkaan): *Me emme sano sinulle, että tästä ovesta voi päästä salaiseen huoneeseen' - 'me emme kerro että siellä on aarre', me emme voi kertoa sinulle, että ..' jne jne - salaisuuksia oli paljon, eivätkä ne kertoneet 'mitään'  puhua pälpättäessään, mutta paljastivat silti kaiken! Ihan hassua!     (Onko siinä Liisa Ihmemaassa jotakin tuon tapaista? Oisko se ollut se?)

Ihan kiva allasratkaisu nurkassa, tästä vois ottaa oppia johonkin omaan viritykseen: