Sopivasti itsenäisyyspäivän alla pääsen vaihtamaan tämän olkkarin pöytäliinan ja varustuksen...

2052695.jpg

 

enempi isänmaalliseen - näihin tuliaispöytäliinaan, lasimaljaan, kranssiin ja kynttilään:

2052697.jpg

Liina on just tasan niin passeli tuolle pöydälle, että epäilen vahvasti veljen käyneen salaa mittaamassa sen ;). Vaihdoin sitten nojatuoleihinkin enempi sopivan väriset kankaat, kun niitä kaapista löytyy kaiken värisiä (eivät ole päässeet kaikki vielä tilkkutöiksi asti).

Eka kuvassa se liina siinä pöydällä ei edes ole mikään liina, vaan yksi kokeilutilkkutyö. Sen väri nyt vaan passas pöydän maaliin, niin siks se oli siinä,  vaikka olikin aika paksu.

En ole ennen kovin perustanut tuosta itsenäisyyspäivästä, mutta näin ulkomailla oleskellen sen merkitys korostuu ja siihen suhtautuu eri tavalla, siitä tulee tärkeä asia, siksi niin riemastuin näistä tuliaisista ja tiesin heti että Mitä Miksi ja Mihin. Viime vuodelta jäi itsenäisyyspäivän kynttilä polttamatta, saa nähdä raskinko jo tänä vuonna sen polttaa. - NO EN! Sehän on SUOMI 90v!

2052735.jpg

Tämmönen mä just oon! Mussa asuu sellainen museoitsija, joka minkä tahansa esineen nähdessään ajattelee, että toi täytyy säästää jälkipolville, etä ne tietää, millaista meillä on ollut. Arvatkaa vaan, kuinka monta erilaista juttua mulla on vuosituhannen vaihteen tiimoilta! Mikä ihme siinä on, että tunnen velvollisuudekseni säilöä kaikenmaailman kauppalaput ja mainokset ja hintalaput ja ilmoitukset? Siksikö, että tiedän kaikkien muiden pitävän niitä pelkkänä roskana?