esiintyi Pietarissa sunnuntai-iltana, ja niinpä sain livenä kuulla Chan Chan ja Dos Gardenias para ti -olihan se ihan mahtavaa!

Ostin halvimman mahdollisen  lipun, kun aattelin ettei siellä kuitenkaan mitään näe, ja tärkeintä on saada kuulla. Parvelta saikin sitten siirtyä permannon takaosaan, kun sali ei ollutkaan loppuunmyyty, niin että sain paremman paikan ihan ilmaiseksi. Tunnelma oli hyvä, kansa valui lavan eteen jammailemaan ja toisilla näytti menevän tosi lujaa. Minä tyydyin hytkymään tuolissani ja huokailemaan onnesta ja iloitsemaan tästä mahdollisuudesta päästä kuubalaiseen tunnelmaan matkustamatta niin kauas.

Kuvat eivät ole kummosia, salissa ei tietenkään olisi saanut kuvata eikä videoida. Yksi yritteliäs myyjä tuli ulkoupolella ennen konserttia kauppaamaan cd-levyjä ja DVDta. 300 ruplaa (alle 7 euroa) olis cd maksanut, mutta en ostanut. Kun käänsin sen lukeakseni takakannen tekstin, niin se piti käntää ylösalaisin - piraatti? Sanoin siitä myyjälle, niin hän ei vastannut mitään, kaivoi vain laukustaan harmissaan uutta levyä. Ei tullut kauppoja.

3738149951_6638b1a427.jpg

 

3738945286_78f1d8c479.jpg

Kuvan otin siksi, että Torres veti parhaillaan mahtavaa sooloa (oikeassa reunassa)