Nämä tulivat etelästä ahkerasti minua muistavalta Maija-Liisalta, joka postissa on jotakin mukavaa - kiitos, ystäväni! Näissä korteissa on omaksuttu se Täti Punaisen opettama tapa, ettei kirjoiteta kirjepaperille vaan erillisille korteille. Tulee korttivarastot hyvin käytettyä, suosittelen!  

Sitten oli paketissa kaikkea muutakin kivaa: uudet ebenpuiset puikot - loistojuttu, sillä entisestä satsista jo kaksi puikkoa on katkennut - puu on kovaa mutta ei joustavaa!  Näitä lehtileikkeitä on kanssa kiva lukea - valikoituja paloja pääkaupunkiseudun lehdistä, kiitos niistäkin. ja Aku by Don Rosa on tietty suursuosikkini. MInullehan tulee Akkari tänne, mutta aina pari-kolme lehteä kerralla, kun postit seisovat Ivalossa odottamassa, että joku kävisi hakemassa. Sitten onkin moneksi aamuksi kahvipöytäluettavaa, kun kaikki posti saapuu kerralla. Väliin täytyy annostella että jäisi viikonlopun kiireettömiiin aamuihin jotakin nautittavaa.  

Samassa postissa sain ensimmäisen Novita-lehden, niin että tuo lankakartta osoittautui siinä mielessä turhaksi, että se kuului lehden sisältöön. Mietin vain, että kuka kumma salainen ystävä se on mahtanut olla, kun Novita lähestyi minua eemelillä että joku ystäväni ehdottaa jäsenyyttä.  _ ?? Kuka?

Kysyinkin sitä nimeä sieltä asiakaspalvelusta, mutta ei siellä ollut mitään tietoa kenestäkään. Oliko tämä heidän oma huiputuksensa? Olen nimittäin vain kovasti odottanut että joku jäsen hyötyisi minunkin liittymisestäni, mutta eipä vain. Enkä minä saanut mitään ylimääräistä lahjaa, vaikka joka paikassa sitä lupaavat. - ???