Tänään sattui sopivasti merkkipäiväkseni saapumaan SAYn lähetys, ja olipa se soma: kukkia ja perhosia. Kaikki niin ihanan kauniita, ja sitten vielä kaksi punaista tuoksukynttilää. Tämä oli toka vika lähetys, ja sitten saankin jo selville, kuka tämä ajattelevainen ja kekseliäs SAYni oikein on ollutkaan. En ole ruvennut kauheasti arvailemaan ja salapoliisityötä tekemään, mutta tiedän, että hän on etevä käsillätekijä ja hoksottimet ja sydän paikallaan. Tässä kuvassa vas.alareunassa näkyy hieno kolmiulotteinen ATC-kortti, joita on ollut joka lähetyksessä. Saan niistä kivan sarjan kokoelmaani.

1982616.jpg

Ja tuo kohta, joka kiiltelee enimmin, pitää sisällään kolmiulotteisia perhostarroja, aivan mielettämän ihania! Siinä vieressä on tupsuineen herkkä kirjanmerkki, jolle ilman muuta on käyttöä, koska minulla on monta kirjaa menossa monessa paikassa. K I I T O S; SAY, lämpimin halauksin!

...ja sinähän saat sitten minulta postia! :D

EDIT: niin, ja se kuori oli kauniisti koristeltu leimakuvin, minkä idean aion apinoida omiin Helposti-kuoriini, koska ne ovat niin älyttömän tylsiä muuten. Kiitos tästäkin, SAY!