Opettajan ihmettelystä huolimatta ilmoittaudun uudelleen alkeiskurssille, joka alkoi viime kuun alussa. Sain sen alkamisesta tiedon samana päivänä, eikä minulle tietenkään ollut mitään tarvikkeita mukana. Opettaja antoi varastoistaan neulat, langat ja helmet, niin pääsin alkuun.

Toisella kerralla olin jo varustautunut. Silloin aloitettiin tällaista kaulanauhaa, jonkalaista juuri  tarvitsinkin uuden leningin kanssa, häävieraaksi kun oli kutsuttu.

 APRILLIA, EI KUVIA. TIEDONSIIRTO KUVIEN KOHDALLA EI TOIMI ! ! ! 

LomanI aikana jäi kaksi kertaa kurssia väliin, ja tuleva torstaina on venäläisten juhlapäivä - sekin jää väliin. Silloin onkin aikaa tehdä kotiläksyksi annettu Oh-la-la -kaulaketju. Olen tehnyt sillä mallilla rannekorun viime vuonna. Muut siis opettelivat oolalaata ja minä sain yksityisopetusta lehden teossa. Eilen ahkeroinkin sitten niitä koko päivän, tässä tulos.

Punainen on ensimmäiseksi valmistunut, tunnilla tehty ja opettajan tekemät suonet keskellä. Tykkään enempi noista lättänöistä, tuo punainen mallikappale kohoaa kuperaksi ja mielestäni rumaksi.