Sain ihanan tunnustuksen Sailalta, aivan UPEAN patsaan, K I I T O S!

Olen tosi otettu, ensinnäkin siksi, että tämä patsas sinällään jo on aivan ihana (erästä mieliväriäni), ja kun menee tuonne sen alkulähteille, niin käy ilmi, että se on luotu todella etevien käsityöläisten ja luovien ihmisten tunnustukseksi ja kannustukseksi.


2004305.jpg


Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Minulla on ilo antaa tämä palkinto eteenpäin seuraaville:

Täti Punainen 

Täti Vihreä

Kirsi-Marja 

Liiolii  

Hiirolan emäntä 

On monia muitakin blogeja, joille tämän tunnustuksen voisi antaa, mutta nämä ovat suosikkejani nyt. Ei kannata pelästyä alkuperäisen urugualaisen blogin vieraskielistä (onk se portugalia?) tekstiä. On siellä osa tekstistä englanniksikin, ja kuvia voi aina katsella, oli kieli mikä hyvään. 

Yllä mainitsemani bloginpitäjät ovat minua inspiroineet ja auttaneet täällä blogimaalimassa sekä neuvoin että muuten vaan avartavin postauksin, musaviihdettä ja hyviä nauruja unohtamatta.