.. silloin saapui taas iso kasa ilahduttavaa postia:

1)  Äärelältä HUNKS - ATC lisukkeineen - Kiitos! Nuo pojat ON ihania! Sitä paitti arvasin ihan oikein, että tuo tausta on sellaista jännittävää paperia - liekö tapettia, joka glanssaa kivasti valossa. Ja reunat on käsitelty 'vanhoiksi'

1503821.jpg

- oho! Onpas tumma kuva, sorgen! Ja Sorgen siitäkin, Äärelä, etten tiennyt tällaisesta vaihtoetiketistä, että 'vaivanpalkkaa' liitetään mukaan. Korjaan asian seuraavalla kerralla, joka onkin ihan kohta, eikö?

 

2) SAYni oli taas paneutunut lähetykseen huolella, ajatuksella ja ajankohtaan sopien. Tuota vanhaa lehteä raskinenko leikellä vai vaan katsella ja lukea - ottaisinko kopioita?

- Niin ja siis! Tuossa ihanassa pienessä vintage-lehtiössä on taas Mr Muir, suosikkini (ks. aikaisempi postaus) ! <3   L Ä M M I N   K I I T O S! :)

1503831.jpg

3) Dumdumilta tuli arvontavoitto, kun osallistuin hänen kesädecoonsa. Kiitos tästäkin kovasti! Sieput löytävät varmasti paikkansa jossakin mullan alla. Vain lähettäjä saattaa huomata, että namit ovat huvenneet siitä mitä alunperin oli paketissa... ;D

1503839.jpg

...nyt taas herää epäilys, että olen riehunut nämä samana päivän tulleet lähetykset sisältöineen sekaisin - 'antteks kovast, lähetysten laittajat, mnää niin vallan innostun ain tost postist'.